Buitenzonwering

Buitenzonwering

Voor een betere binnentemperatuur

Buitenzonwering biedt voor elke situatie een passend oplossing. Of het nu om zoninstraling te voorkomen is of om de binnentemperatuur af te laten nemen. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant van jouw ramen geplaatst en is erg effectief. Zo is het energiebesparend doordat je geen airco meer hoeft aan te schaffen.

Bij Thuisin Van der Woude vind je een uitgebreide collectie zonwering. Denk aan prachtige knikarmschermen of markiezen. Ook voor rolluiken, screens en terrasoverkappingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Ruime collectie

Verschillende uitvoeringen én merken

Bij Thuisin Van der Woude hebben we buitenzonwering van het merk Luxaflex®. Zonwering van Luxaflex® staat bekend om haar kwaliteit, diversiteit en veelzijdigheid. Om je om weg te helpen welke buitenzonwering je kan kiezen geven je hier alvast een korte introductie. Knikarmschermen geven verkoeling binnen én buiten! Het verkoelt namelijk je woning maar ook gelijk je terras. Doordat deze gemonteerd zit aan je woning, bespaar je ook nog eens ruimte. Markiezen geven gelijk sfeer en zijn authentiek. De bolle vorm zorgt ervoor dat de zon van alle kanten wordt geweerd. Screens zijn ruimtebesparend en praktisch, houden de hitte buiten en de koelte binnen. Rolluiken zorgen er niet alleen dat je je huis koel houdt, ze bieden ook bescherming tegen inbraak. Een terrasoverkapping is toch wel het toppunt. Een unieke, zonvrije locatie in je tuin, een echte eyecatcher en make-over van je huis.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie buitenzonwering

Bij Thuisin Van der Woude hebben we een ruime aanbod aan buitenzonwering. Bekijk onze uitgebreide collectie raambekleding.

Het knikarmscherm is een effectief middel in het creëren van schaduw en zorgt voor een perfecte doorloophoogte.

Markiezen hebben een prima zonwerende functie en zijn in onze winkel in Doetinchem verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins.

Rolluiken zijn erg functioneel. Ze geven een zekere bescherming tegen inbraak en houden de warmte en zonlicht buiten.

Een screen is een vlakhangende zonwering. Het houdt het zonlicht tegen en je kunt zelf de temperatuur in huis regelen.

Met een terrasoverkapping, op maat gemaakt, geniet je het hele jaar van jouw tuin én het buitenleven.

Bel ons voor een afspraak op (0314) 393616

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur.

Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van Van der Woude.

De advisering over kleuren en materialen vertaald zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”

Overige diensten