Expert aan het woord

Expert aan het woord

Met accessoires heb je in een handomdraai een totaal ander interieur. Je kunt met kleine ingrepen een ruimte compleet veranderen van kleur, stijl en sfeer. Onze stylingexpert Yvette geeft je vier tips om een perfect gestyled interieur te creëren.

1. Een tip voor snel resultaat is het gebruik van kussens. Gebruik hiervoor verschillende materialen kleuren, maten en prints. De rest van de accessoires kun je hier qua kleur op af stemmen. Denk hierbij aan kaarsen, vaasjes, windlichten etc.

2. Belangrijk als je decoratie neerzet op een tafel of in een kast is om ze te clusteren. Gebruik hier bijvoorbeeld een mooi dienblad voor. Zo kun je verschillende items combineren maar oogt het als een object. Dit geeft rust en sfeer.

3. Denk er ook eens aan om in de zithoek met verschil in hoogte te werken, zoals een plant in hoge pot of een staande lamp. Ook een mooie wandschaal of ornament op de muur boven de bank maakt de ruimte af. Planten in je interieur geven het een frisse levendige uitstraling.

4. Tot slot; combineer oud en nieuw met elkaar, dit maakt je interieur persoonlijk.

Geef je huis een mini-makeover met deze tips! Aan de slag! Extra inspiratie opdoen? Kom langs in onze winkel. Wij denken graag met je mee.