Kasten op maat

Kasten op maat

Kies voor extra ruimte

Bij ons is het mogelijk om jouw eigen kast op maat te laten maken. Helemaal naar wens en uitgevoerd in de juiste maten. En ook nog eens op de juiste plaats geplaatst. Bij ons heb je de optie om voor een schuifdeurkast, inloopkast of bergkast op maat te kiezen.

Jij bepaalt helemaal zelf de kleur, de indeling en de grootte. Indien gewenst komen wij de ruimte inmeten en nadat we alle wensen en eisen hebben besproken, maken wij jouw kast op maat en plaatsen deze ook nog eens. Niks is ons te gek!

Echt maatwerk

Verschillende kleuren, uitvoeringen én merken

Met een kast op maat heb jij het zelf voor het zeggen. Een maatwerkkast past altijd in de geschikte ruimte en de gewenste plek én biedt volop opslagruimte. Of dit nu onder een schuin dak, tegen een rechte muur of op een kleine kamer is. Via onze Allure kasten kunnen wij jouw kast helemaal op maat en naar jouw gewenste kleuren, type hout en uitvoering laten maken.

Weet je niet precies wat de afmetingen zijn? In dat geval komt onze stylist graag bij je thuis om het een en ander op te meten. En is alles helder en de kast op maat gemaakt? Dan kan onze montagedienst deze kast voor je in elkaar zetten en op de gewenste plaats monteren.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie kasten

Bij Thuisin Van der Woude hebben we een ruime keuze aan kasten welke wij helemaal op maat maken. Daardoor past deze in elke nis, hoek en onder elk soort plafond. Bekijk de mogelijkheden.

De inloopkast is een kast met daarin al je kleding, schoenen en accessoires. Uiteraard mooi gesorteerd in de beschikbare ruimtes.

Een draaideurkast een een kast op maat met deuren. Deze kast is geschikt voor onder meer jouw kleding, kantoorspullen en servies.

Een schuifdeurkast is een kast waarbij de deuren over elkaar heen schuiven. Deze kan helemaal naar jouw wensen worden gemaakt.

Bel ons voor een afspraak op (0314) 393616

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur.

Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van Van der Woude.

De advisering over kleuren en materialen vertaald zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”

Overige diensten