Keijser&Co

Keijser&Co

Eigentijdse maatwerkmeubelen.

In de winkel van Van der Woude Wonen in Doetinchem vind je eigentijdse meubelen van Keijser&Co. Hoofwaardige meubelen met pure vormgeving waarbij alles mogelijk is, zoals speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen. Zo is het mogelijk om je meubels uit te zoeken in gebeitst eiken, kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd. Ontdek het in onze winkel!

Ruime collectie

Stijlvolle meubelen.

Naast kasten en tafels heeft Van der Woude Wonen ook zitmeubelen van Keijser&Co, zoals hoekbanken en loungefauteuils. Ook verkrijgbaar in maatwerk, met een ruime keuze in stoffen, of je nu een basic stof wilt, of een stoere stof. In de winkel in Doetinchem hebben wij een aantal meubelen staan ter inspiratie. Op zoek naar een meubel op maat van Keijser&Co? Kom dan snel bij ons langs. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie.

Dankzij de vele opties passen de meubelen van Keijser&Co altijd bij jouw stijl, interieur en wensen.

Ieder meubelstuk van Keijser&Co is uniek en wordt op maat gemaakt. De zitmeubelen zijn mogelijk iedere gewenste stof. Bezoek onze winkel om te zien wat onze collectie voor jouw interieur kan betekenen.

Ieder meubelstuk van Keijser&Co is uniek en wordt op maat gemaakt. De tafels zijn mogelijk vrijwel ieder gewenst formaat en in diverse afwerkingen. Bezoek onze showroom om te zien wat onze collectie voor jouw interieur kan betekenen.

De collectie wandmeubelen van Keijser&Co omvat vele stijlen en modellen. De wandkasten, tv-meubelen, vakkenkasten, roomdividers, dressoirs, consoles en lowboards hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden.

De collectie slaapkamermeubelen van Keijser&Co omvat diverse stijlen en modellen. De bedden, bedachterwanden, ledikanten, commodes, nachtkastjes en linnenkasten hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden.

De collectie bijmeubelen van Keijser&Co omvat diverse stijlen en modellen. De spiegels, wandrekken, schappen, dienbladen, museumkastjes, plantenzuilen, tijdschriftenrekken, butlers en armtrays hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden.

De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw interieur, smaak en wensen past. Wij maken graag een kast, tafel of zitmeubel voor jou op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Bel ons voor een afspraak op (0314) 393616!

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur, zondag 12.00 – 17.00 uur.

Over het merk

Voor iedere ruimte in huis.

Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert al 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen. Het creëren van een warm en persoonlijk interieur geeft het merk enorm veel voldoening. Met de collectie en de vele maatwerkmogelijkheden Keijser&Co een bijdrage leveren aan een prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. De meubelen echt ervaren? Kom langs in onze winkel.