Diensten

Raamdecoratie & Gordijnen

Raamdecoratie

Voor iedere kamer in je woning

Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie raamdecoratie. Dit is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierbij kun je denken aan duettes, plissés, (houten) jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol-, paneel- en vouwgordijnen. Onze specialisten komen graag bij je thuis om je ramen en deuren op te meten. Zeker weten dat je er lang van kunt genieten? In dat geval kunnen onze specialisten de raamdecoratie vakkundig monteren.

Ruime collectie

Verschillende kleuren, uitvoeringen én merken

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer in jouw interieur. Hiermee houd je het zonlicht buiten tijdens de zomer en de warmte binnen in de wintermaanden. Daarnaast biedt het de nodige privacy en rust. Belangrijk is dat het aansluit bij jouw interieur en woonstijl van je huis.

Thuisin Van der Woude heeft een uitgebreide collectie raamdecoraties. Deze bieden we in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken aan. Denk daarbij aan Luxaflex®, LOOKin en Inside Blinds. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Kom langs in onze winkel in Doetinchem.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie raamdecoratie

Bij Thuisin Van der Woude hebben we een ruime keuze aan raamdecoratie. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Duettes zijn plissés, maar dan met een dubbele laag stof. Dit geeft deze luxueuze raamdecoratie een isolerend effect. Je kunt ze op verschillende manieren voor je raam hangen.

Plissés zijn gemaakt van gevouwen stof en te verkrijgen in alle kleuren en dessins. Ze worden op maat gemaakt en je kunt kiezen uit licht verduisterend of volledig verduisterende varianten.

Jaloezieën worden ook wel ‘blinds’ genoemd. De horizontale houten jaloezieën komen veel voor. Ze zijn gemaakt van speciaal hout, lichtgewicht en sfeervol.

Lamellen zijn in vele soorten en dessins verkrijgbaar. Ze zijn toe te passen in woningen en kantoren.

Shutters zijn houten luiken met lamellen aan de binnenkant van het raam. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ze worden op maat gemaakt.

Multishades worden ook wel duo-rolgordijnen genoemd. Ze bestaan uit transparante en niet transparante banen. Daardoor kun je ze efficiënt maar ook decoratief gebruiken.

Rol,- paneel- en vouwgordijnen zijn de wat meer standaard gordijnen. Ze zijn in alle kleuren, dessins en stoffen te verkrijgen.

Bel ons voor een afspraak op (0314) 393616

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur.

Gordijnen

Voor iedere kamer in je woning

Gordijnen brengen sfeer in je woning. Of dit nu je woonkamer of slaapkamer is. Voor ieder interieur heb je een geschikt gordijn. Zo kun je kiezen voor verduisterende gordijnen om het donkerder te maken, maar ook voor vitrages voor het filter van daglicht en ook inbetweens voor meer warmte en sfeer. Wij hebben een ruime collectie gordijnen. Ontdek het zelf in onze winkel in Doetinchem.

Ruime collectie

Drie typen gordijnen

Bij Thuisin Van der Woude kun je drie typen gordijnen verkrijgen. Zo hebben we vitrages, inbetweens en overgordijnen. Alle drie hebben ze een andere functie. De overeenkomst: ze zijn wél allemaal sfeerverhogend.

Met elektrische gordijnrails kies je voor slimme gordijnen. Je kunt jouw gordijnen besturen via je mobiel of tablet, wanneer en vanuit welke plek jij wilt. Kom naar onze winkel in Doetinchem toe. Wij vertellen je alles over de gordijnen.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie gordijnen.

Gordijnen zijn echte sfeermakers. De keuze aan gordijnstoffen is enorm waardoor er voor echt iedereen wat te vinden is. Daarnaast zijn ze geluiddempend en geven ze privacy. Tevens hebben ze een isolerende functie.

Overgordijnen zijn isolerend, warm en donker. Je kunt ze in verschillende kleuren en stoffen verkrijgen. Ze zijn te combineren met elektrische gordijnrails.

Omdat vitrages transparant zijn, hebben ze een decoratieve en sfeerverhogende functie. Je kunt er door naar buiten, maar ook naar binnen kijken.

Inbetweens hebben een duidelijke decoratieve functie, maar bieden ook zeker privacy. Combineer jouw raamdecoratie met elektrische gordijnrails.

Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van Van der Woude.

De advisering over kleuren en materialen vertaald zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”

Overige diensten