Verf & Behang

Verf

Geeft sfeer in huis

Bij Thuisin Van der Woude kun je terecht voor een ruim assortiment verf voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan een ruim aanbod aan diverse lakken, muurverf, beitsen en speciale verven . Tevens ben je voor professionele verfbenodigdheden, zoals kwasten, in onze winkel in Doetinchem aan het juiste adres.

Voor al je verf

Diverse kleuren, uitvoeringen én merken

Iedereen krijgt een keer met verf te maken. Of je nu de muren thuis een frisse kleur moet geven of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw moet lakken. Wat jouw schilderswens of – klus ook is: wij hebben verf voor allerlei doeleinden. Dit kan voor de verfraaiing van jouw huis of bedrijfspand zijn, maar ook tegen bescherming van onder andere jouw kozijnen.

In onze winkel bieden wij verschillende merken verf, zoals Sikkens, Sigma, Pure & Original en LOOKin, aan. Via onze mengmachine kunnen wij de exacte kleur die je wilt maken. Onze specialisten geven graag advies over de kleur en welk soort verf je nodig hebt. Ook geven we je technisch advies over het schuren, gronden en welke kwast je het beste resultaat geeft. Ervaar het zelf.

Ons aanbod

Bekijk onze collectie verf

Wij beschikken over vele soorten verf. Denk hierbij aan latex op de muur, maar ook aan krijtverven. Deze zijn te verkrijgen in vele verschillende kleuren, in hoogglans of zijdeglans, watergedragen of terpentine.

Grondverf is hét middel om je laklaag te laten hechten aan de ondergrond.

De muren krijgen een mooie opfrisbeurt door deze verf. En wil je graag een andere kleur? Dan is deze gemakkelijk over te verven.

Met onze hoogwaardige buitenverf lakken kun je je buiten-deuren en kozijnen goed onderhouden.

Met binnenverf kun je je muren of je binnenkozijnen en deuren een andere kleur geven. We maken een onderscheid bij binnenverf in muurverf en lakverf.

Bel ons voor een afspraak op (0314) 393616

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur.

Behang

Voor iedere kamer in je woning

Ben je op zoek naar behang voor in huis? Of je nu behang nodig hebt voor de woonkamer, slaapkamer of andere specifieke kamer: wij hebben altijd het soort behang dat je zoekt. In onze winkel inspireren wij je met wel 200 verschillende behangboeken van hoogwaardige verschillende merken.

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor een statement in een kamer gekozen. In de winkel inspireren wij jou met prachtige behang collecties van merken zoals Masureel, Eijffinger, Arte, Hooked on Walls, BN Wallcoverings, Noordwand, Studio Onszelf, Dutch Wallcoverings, Rasch, As Creations en nog vele andere. Van behang voor de kinderkamer tot de woonkamer: bij Thuisin Van der Woude vind je altijd wat je zoekt.

Ruime collectie

Vele soorten behang

Behang is in veel kleuren, talloze dessins en in diverse materialen te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan dun papierbehang, maar ook dik vinylbehang en klassieke motieven voor een traditionele inrichting: alles is mogelijk bij Thuisin Van der Woude.

Onze adviseurs assisteren je graag in de keuze van het behang en geven je advies over welke lijm en dergelijke je nodig hebt. Voor de gehele collectie en al het advies kun je onze winkel in Doetinchem bezoeken. Laat je inspireren. De koffie of thee staat voor je klaar.

Ons aanbod

Bekijk onze behangcollectie

Behang is er in alle kleuren, veel dessins, meerdere reliëfs, diverse kwaliteiten en alle prijsklassen. Wie op zoek is naar iets om de wand(en) te voorzien van een kleur of dessin kan altijd slagen met ons hoogwaardig behang.

Fotobehang zorgt voor een unieke uitstraling in jouw interieur. Denk aan persoonlijke en standaard foto’s.

Tegenwoordig is vinyl- en vliesbehang in woonkamers erg populair. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel.

Bij ons kun je terecht voor behang in verschillende dessins. De opties zijn eindeloos.

Ilse & Erik

Ilse & Erik

“Goed van advies voorzien door het kundige personeel van Van der Woude.

De advisering over kleuren en materialen vertaald zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevreden mee.”

Overige diensten